Data AG00062_.gif (7566 bytes)

Lager man hjemmeside, så har man jammen meg hobby som data - det tør jeg påstå...

Jeg starta opp med Commodore 64 på begynnelsen av 1980-tallet.  Etter å ha lært meg en del programmering i Basic (joda, jeg fikk skjermen til å blinke i flere farger) gikk jeg over til Amiga 500.  Derifra hoppet jeg over til Mac! 

Etter 4 generasjoner med Mac-maskiner fant jeg ut at det var best å gå over til PC - IKKE fordi denne er bedre, men rett og slett fordi dette var praktisk bl.a. mht. jobb.  Dessuten er en av mine store hobbyer slektsforskning - og etter min mening er de beste slektsforskningsprogrammene i dag for PC.

Totalt har jeg i dag 4 private operative datamaskiner.  1 stasjonær hjemme-pc, 1 bærbar pc, 1 stasjonær Mac hjemme og 1 stasjonær Mac som jeg bruker en del på jobb.  Det er forresten ikke tvil...Mac-en er en lettere og mer brukervennlig maskin enn PC!!!

Jeg programmerer ikke.  Bruker maskinene til praktisk arbeid.  Har funnet ut at Mac-en egner seg best til musikk, lyd, bilde og database.  PC-en brukes til skriving, internett, jobbrelaterte oppgaver og slektsforskning.

Linker innenfor data:

Selger masse datautstyr - Verdt et besøk.
Selger Mac - Verdt et besøk den også